divendres, 23 de gener del 2015

Vidal-Quadras: "Si Catalunya se separa d’Espanya va a la ruïna"

23/01/2015
Plebiscitàries

Vidal-Quadras: "Si Catalunya se separa d’Espanya va a la ruïna"

Aleix Vidal-Quadras
L’exdirigent del PP Aleix Vidal-Quadras

L’exdirigent del PP lloa Ciutadans perquè "és el partit que està lluitant de veritat contra el secessionisme"

Nerea Rodríguez
El Singular
L’exdirigent del PP Aleix Vidal-Quadras creu que “si Catalunya se separa d’Espanya va a la ruïna”. Ho va dir durant una tertúlia del programa ‘El Gato al Agua’, d’Intereconomía, on va enumerar les conseqüències que, segons ell, tindria que Catalunya fos un Estat independent: “Sortir de la UE; de l’euro; acabar amb el mercat únic espanyol; la seguretat social, perquè Catalunya no és capaç de pagar les seves pensions; i que el seu deute no seria bo escombraria, sinó abocador”. I va afegir: “Ningú compraria deute català. Van a la ruïna”.

Segons Vidal-Quadras, "tot això es pot demostrar objectivament". En relació a les eleccions del 27 de setembre, va afirmar que “obren una gran finestra per dur a terme un debat en profunditat sobre les conseqüències de la independència”, i va vaticinat que “si el govern espanyol, amb el gran poder que té per generar opinió, igual que el PSOE, i també C’s i els partits que no volen la independència, es posen en marxa i duen a terme el debat, els independentistes acaben traient només un 25%”.

Per tot això, l’exdirigent popular va demanar “portar aquest debat endavant”, alhora que va lloar Ciutadans, perquè “és el partit que està lluitant de veritat en aquest terreny”, ja que “el PPC, durant molt de temps, ha estat un aliat tàcit de CiU”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada