diumenge, 25 de gener del 2015

L'ICF finança dues noves 'start up' catalanes

L'ICF finança dues noves 'start up' catalanes

Ja ha finançat un total de 32 'start up' per un import de 4,1 milions d’euros.


L’Institut Català de Finances (ICF) ha finançat dues noves 'start up' catalanes, mitjançant un préstec participatiu de 100.000 euros a cada una, a través de la línia de co-inversió amb Business Angels d’IFEM, adreçada al foment de l’emprenedoria i el finançament d’empreses innovadores de nova creació amb un alt potencial de creixement. L’entitat financera pública catalana ha participat en la primera ronda de finançament de les 'start up' Gym for Less i Geenapp.

Gym for Less, fundada a finals de 2013, és una plataforma web i mòbil que comercialitza accessos per a gimnasos, SPA i altres centres de fitness. A través d’aquesta plataforma els usuaris poden utilitzar les instal·lacions d’aquests establiments de manera puntual i econòmica. Per a l’establiment, la plataforma li permet obtenir clients a través d’un nou canal i rendibilitzar les instal·lacions.
L’ICF ha cofinançat aquest projecte juntament amb una ronda de finançament d’inversors privats de 250.000 euros, en la qual han participat 'business angels' provinents de la xarxa d’inversors privats Keiretsu.

Geenapp, fundada l’abril de 2013, és una plataforma de promoció d'aplicacions que persegueix que desenvolupadors, agències de mitjans i publicistes aconsegueixin més usuaris a les seves aplicacions. La plataforma, totalment automatitzada, permet a les agències i xarxes de publicitat mòbil augmentar el nombre d’instal·lacions de les aplicacions dels seus clients i, als publicistes, monetitzar el seu trànsit web.

L’ICF ha cofinançat aquest projecte juntament amb una ronda de finançament d’inversors privats de 100.000 euros, en la qual han participat Business Angels provinents de la xarxa d’inversors privats d'IESE.

Amb aquestes dues noves inversions, l’ICF ja ha finançat a través d’aquesta línia de co-finançament públic-privat, un total de 32 'start up' per un import de 4,1 milions d’euros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada