dilluns, 26 de gener del 2015

Camacho: "Una castanya monumental seria quedar-nos amb cinc diputats"


Camacho: "Una castanya monumental seria quedar-nos amb cinc diputats"

La líder del PP a Catalunya insisteix que el govern espanyol no ajudarà Artur Mas a "salvar-se" de l'"embolic" en el qual s'ha ficat


Les enquestes no somriuen al PP de Catalunya. Tot i això, la líder dels populars catalans, Alícia Sánchez-Camacho, es nega a reconèixer que els sondejos que els situen en 11 o 12 diputats després de les eleccions del 27 de setembre –ara en tenen 19– suposin un daltabaix per a la seva formació. "Una castanya monumental seria quedar-nos amb cinc diputats", ha assegurat en una entrevista a Catalunya Ràdio.
Camacho ha insistit que la màxima representació del seu partit sempre havia estat entre 12 o 14 diputats i que, per tant, una baixada dels 19 actuals seria un daltabaix "relatiu". A més, ha defensat que, en el seu cas, el resultat que ella va obtenir en les darreres eleccions no es deu a la majoria absoluta del PP.
Dos dels principals problemes que afronten els populars de cara a les pròximes conteses electorals són l'ombra de la corrupció que plana sobre el partit i el procés sobiranista català. Sobre la primera qüestió, Camacho ha defensat que el PP no s'ha de querellar contra l'extresorer Luis Bárcenas perquè ell només busca "espectacle", després d'haver-se "aprofitat" del partit i "enganyat" Mariano Rajoy.
Sobre la segona qüestió, la líder del PP considera que ha quedat demostrat que els catalans que volen la independència són una "minoria", i ha recordat que Artur Mas, ERC i la CUP no sumen ni tan sols els 90 diputats que serien necessaris per reformar l'Estatut. "A Espanya, al PP, ens han votat 11 milions", ha sentenciat.
Camacho ha dit, a més, que l'"únic que es creu la independència" és Junqueras, mentre que Mas actua "per tacticisme polític" i que els seus representants a Madrid argumenten que s'han vist "abocats" a defensar la independència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada