dimarts, 20 de gener del 2015

El govern ja convoca 168 places per a la Hisenda catalana

DEL 27-S A LA LLIBERTAT
19/01/2015
Hisenda pròpia

El govern ja convoca 168 places per a la Hisenda catalana

Mas-Colell
El conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell

L'executiu dóna un impuls a l'Agència Tributària de Catalunya per convertir-la en estructura d'Estat

Xavier Lladó
El Singular
El Govern convocarà un total de 168 places per donar un impuls a l'Agència Tributària de Catalunya (ATC), la plantilla de la qual creixerà un 50%. El conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, ha facilitat aquesta dada durant la presentació del pressupost del Departament d'Economia per al 2015 en la comissió corresponent del Parlament.

El conseller, que ja va avançar en presentar els comptes per al 2015 que l'Agència Tributària de Catalunya tindria un pressupost de 44 milions d'euros, un 25% superior al de 2014, ha desgranat avui els mitjans addicionals amb els que dotarà a aquest organisme que CiU i ERC volen convertir en una "estructura d'Estat".

A més d'acabar el procés selectiu per a dotar de 18 places d'inspectors tributaris a aquesta agència, Mas-Colell ha comentat que es convocaran 80 places de diferents categories professionals per adaptar l'estructura organitzativa de l'ATC a la recaptació executiva. Per tal d'enfortir el projecte d'hisenda pròpia, el Govern incorporarà a més a 10 especialistes en processos i procediments, a 5 juristes, a 3 especialistes en organització ja altres 10 en anàlisi funcional.

A totes aquestes places s'afegiran unes 60 places més per gestionar nous impostos propis que el Govern ha creat recentment, 40 d'elles de tècnic i altres 20 d'inspector. "Si se sumen totes les places són unes 170, el que ve a ser un augment del 50% del contingent de l'Agència Tributària Catalana, un increment de personal absolutament necessari per a complir funcions que ara té encomanades l'Agència Tributària de Catalunya", ha assegurat el conseller.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada