dimarts, 20 de gener del 2015

Jordi Martí es perfila com a màxim dirigent del Moviment d'Esquerres

Jordi Martí es perfila com a màxim dirigent del Moviment d'Esquerres

El congrés fundacional de dissabte votarà l'ex-president de grup municipal del PSC a Barcelona com a màxim dirigent i portaveu del nou partit

Vilaweb
Moviment d'Esquerres (MES), el partit que prepara per dissabte el seu congrés fundacional i comportarà la dissolució de NeCat i Moviment Catalunya per confluir en aquesta nova marca, escollirà també la seva direcció nacional. Segons ha pogut saber l'ACN, l'ex-president del grup municipal del PSC a l'Ajuntament de Barcelona, Jordi Martí, serà qui encapçali aquesta primera direcció, assolint el càrrec de màxim dirigent i portaveu de MES a Catalunya. El nomenament, però, ha de passar el tràmit de la votació i, per tant, no serà efectiu fins dissabte. L'acompanyaran a la direcció les diputades Marina Geli i Núria Ventura, i noms com Pere Almeda (NeCat), Magda Casamitjana (NeCat), o Pia Bosch (Moviment Catalunya).
Està previst que s'esculli com a número dos de MES a l'actual dirigent de NeCat Pere Almeda, i que els acompanyin noms com l'ex-batllessa de Roses Magda Casamitjana (NeCat) o l'ex-dirigent del PSC de Girona Pia Bosch (Moviment Catalunya).
MES disposarà també d'un consell polític, que serà l'òrgan de major pes i poder de decisió entre congressos, i d'una assemblea, que serà el marc en el que se celebraran els congressos i els grans processos de la formació.
Tot apunta, a més, que l'estructura i els estatuts que s'escolliran tindran una vigència d'un any, més o menys, donat que passat tot el període electoral de comicis municipals, al parlament i al congrés espanyol, MES farà un segon congrés per adaptar el partit i actualitzar els objectius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada