divendres, 30 de gener del 2015

Duran avisa a CDC que "mai" assumirà compromisos irreals i insinua que pren cos una nova organització

COM POT SER QUE NO PLEGUI, I CONTINUI TOCAN EL VORAVIU...!!!

Duran avisa a CDC que "mai" assumirà compromisos irreals i insinua que pren cos una nova organització

"Ja avanço que, pel que jo sé, Construïm no es quedarà com el lema d'unes jornades o una simple plataforma de debat", anuncia el líder d'Unió


El president del comitè de govern d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha llançat aquest divendres una sèrie d'advertiments pel que fa al seu posicionament sobre l'escenari polític a Catalunya, amb les eleccions plebiscitàries del 27 de setembre a l'horitzó. D'entrada, davant el debat sobre si el seu partit es presentarà al costat de Convergència el 27-S amb un programa electoral nítidament independentista, ha deixat clar que "les decisions d'Unió les prendrà Unió, i quan toqui, no quan altres vulguin que ho fem". "Pel que fa a la meva persona, mai acceptaré compromisos que no es puguin complir. Ha estat l'actitud fins ara en tots els programes electorals", ha afirmat en la seva carta web a la militància.

Duran ha confirmat, com ja va avançar l'ARA, que aquest dissabte finalment no se celebrarà la jornada de debat sobre el procés sobiranista, sota el paraigua de l'espai de reflexió Construïm, promogut pel mateix líder d'Unió. La jornada queda posposada fins després de les eleccions municipals. "Això sí, ja avanço que, pel que jo sé, Construïm no es quedarà com el lema d'unes jornades o una simple plataforma de debat", ha anunciat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada