dissabte, 17 de gener del 2015

La declaració d'independència, a la primavera del 2016

17/01/2015
independència

La declaració d'independència, a la primavera del 2016

L''ARA' detalla el full de ruta dels partits i entitats del Sí: CiU i ERC volen sumar-hi la CUP, MES i ICV-EUiA

Bernat Vilaró
El Singular
Ara que ja hi ha acord per celebrar les eleccions plebiscitàries, el proper 27 de setembre, el debat se centra en un altre element també complex de pactar entre els diferents actors polítics: el full de ruta cap a la independència. Segons publica avui en exclusiva el periodista Roger Tugas al 'Diari ARA', l'objectiu de CiU i ERC per aquests passos a seguir fins a assolir l'Estat propi passa per sumar

Segons l''ARA', no es parteix de zero en aquestes negociacions, perquè l'ANC i Òmnium van promoure una taula que reuneix totes les formacions i que ja treballa en secret des de fa mesos en aquest sentit. De fet, aquest òrgan ja va ser clau abans del 9-N per aconseguir que la jornada fos un èxit i, després de la consulta, ha continuat treballant per dissenyar un full de ruta que aglutini el conjunt de partits i entitats del Sí.

L’objectiu és que el full de ruta estigui enllestit al febrer i, segons l’últim esborrany, aquest òrgan del Sí -que es reuneix setmanalment- preveu per la primavera del 2016 una declaració d’independència, la ratificació de la Constitució catalana o unes altres eleccions, segons la informació que publica l''ARA'.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada