dimarts, 20 de gener del 2015

ANEM CAP A LA INDEPENDÈNCIA... (16). - Ara és l'hora…!!!,potser, Ara sí,- i ja és l'hora.- s'han refet els ponts de diàleg i d'acció.

Articles del Víctor
                     
                                                          
14/19.01.15
ANEM CAP A LA INDEPENDÈNCIA... (16).
Ara és l'hora…!!!,potser, Ara sí,- i ja és l'hora.- s'han refet els ponts de diàleg i d'acció, potser perquè tots*si han arremangat, segurament sisplauperforça.
Tu, tot, tothom...!!!.
Tremolant com fulla de roure i acollonits d'allò més, ens varen tenir als independentistes de pro i també els vinguts de nou que n'hi ha de totes classes, com: Els de senyera; d'estelada;de cor; d`ànima i de sentiment, Però també els de butxaca; de cartera; i dels que pensem que serà molt bo per la subsistència del poble català; dels nous; dels antics, dels emprenyats; dels que n'estant fins al voraviu de les cabronades dia si i dia també que ens fa l'Estat Espanyol, sigui el partit que sigui que mani al Govern Central; des de l'estelada descolorida i com un cassigall estripat; de l'estelada nova i comprada als xinesos; dels que encara no ho tenen clar ... En definitiva amb nosaltres n'han vinguts molts i encara en han de venir molts més . Perquè en la futura Catalunya independent, malgrat que els hi dolgui, hi cabrem tots, i com deia el poema de tres o quatre paraules improvisat del 2011: Tu, tot, tothom...!!! de la poetessa Joana Bravo que a partir de L`Hora del Lector del 33 es va fer molt popular a YouTube i a la Xarxa.
12 de gener. Precisament aquest mateix dimarts al vespre resulta que la piulada perquè Mas i Junqueras és posessin d'acord amb l'etiqueta #AcordieleccionsJA, en mitja hora va arribar a trending tòpic mundial del Twitter. Tot era a iniciativa de l'ANC i això ha demostrat novament que el sobiranisme és hiperactiu a les xarxes. Aquesta entitat va encetar una campanya per accelerar la convocatòria d'eleccions plebiscitàries i que és possesin acord abans d'aquest dijous, dia 15 de gener, i sembla que la piulada va fer l'efecte prevists per l'ANC i més ha esdevingut la més usada al món en aquesta franja horària, el que va punxar fou la cassolada que l’ANC va convocar.
14 de gener. Osties Pedret, potser sí que en aquest pas no l`arribarem a vèreu la independència, doncs després d`aquest disgust més llarg com un dia sense pa, avui dimecres 14 de gener del 2015, darrere d'una reunió a dues, més tres bandes (Amb el President Mas, en Junqueras d'ERC, la Forcadell de l'ANC, la Muriel d`Omnium i Vila d'Abadal de l'AMI.).Finalment hi hagué acord, i Mas i Junqueras es conjuraren i el President de la Generalitat va convocar Eleccions al Parlament de Catalunya pel 27-S amb llistes "diverses" i "full de ruta nacional" conjunts.
Una conjura entre Artur Mas i Oriol Junqueras, després d'una llarga cimera de més de 4 hores generoses a Palau amb l'aval de les entitats sobiranistes ANC, Òmnium i AMI per assolir “la victòria final” del procés, on assistiren Artur Mas, Oriol Junqueras, Carme Forcadell, Muriel Casals i Josep Maria Vila d'Abadal van acordar continuar junts fins al 27 de setembre, la data fixada per celebrar les eleccions plebiscitàries. Mas i Junqueras van sortir per donar explicacions detallades. D'aquí al mes d'agost reafirmen el pacte de legislatura, bastiran estructures d'Estat, ERC incorporarà experts en la seva articulació - no descarten entrar a Govern- i concorreran en llistes separades però això sí, amb un full de ruta comú. Mas, això també ho ha deixat clar, el 27 de setembre - que va dir que la data li feia una certa gràcia doncs faria un any que fa signar la convocatòria del 9-N. 

15 de gener. Ahir també, abans que comencés la reunió entre el president de la Generalitat, el president d'ERC i les entitats sobiranistes, Lluis Llach va piular : "Amb la confiança malmesa però esperant un miracle". Després Lluis Llach va aclarir: "Es diu que ningú ha guanyat, no ho crec. Em sembla que ha guanyat 'tothom' qui vol un país sobirà".-"Aquest 'tothom' ha obligat a l'acord. Felicitats", va afegir el cantautor.
Com a mostra un TGV (AVE).
Un dels exemples de perquè hem de voler la independència és: Si només amb les despeses que la megalomania dels diferents Governs Espanyols respecte al munt de línies pel TGV que es fan a l'Estat Espanyol sense to ni so i que representa una de les despeses més carés i inútils que s'hagi vist. Això si d'una forma radial amb centre a Madrid i després diuen que volen fer un Estat autonòmic, si cada dia esdevé més centralista. Un projecte de trens d'alta velocitat que serà la segona extensió de línies després de la Xina (el primer país comunista més capitalista del planeta, el que va aconseguir la quadratura del cercle).Ho podem veure amb les infraestructures que menys passatgers que han pujat a l'AVE en aquestes estacions el 2014, i que són; Segòvia amb 348, Tardienta (Osca) 449, Antequera 3.147 i Requena 7.122. Les estacions de València, Màlaga, Saragossa i Sevilla estan entre 1-1,5 milions de passatgers, Barcelona arriba als 2,5 i Madrid hi ha passa uns 6,8 milions de viatgers, ja que és el principal punt neuràlgic
I acabarem l'article d'avui quan Rajoy diu : “Que les Plebiscitàries no existeixen “ (Potser ell no sap o no ho vol saber que va de debò), i la Camacho pontifica que: "Recuperarem la presència d'Espanya a Catalunya amb l'Exèrcit i la Guàrdia Civil".
...i hom n'anirà parlant, anant cap a la independència..., i ARA SÍ..., esperem !!!.
Víctor Lluelles i Cardona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada