diumenge, 18 de gener del 2015

Camacho: "Recuperarem la presència d'Espanya a Catalunya amb l'Exèrcit i la Guàrdia Civil"

 

DEL 27-S A LA LLIBERTAT
18/01/2015
plebiscitàries

Camacho: "Recuperarem la presència d'Espanya a Catalunya amb l'Exèrcit i la Guàrdia Civil"

Alícia Sánchez-Camacho
Alícia Sánchez-Camacho

La presidenta del PP català creu que "Artur Mas acabarà malament"

Bernat Vilaró
El Singular
La presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, ha afirmat en una entrevista a 'La Razón' que "el PP vol liderar la recuperació del paper d'Espanya a Catalunya". "Tenim un pla molt ambiciós en aquest sentit i crec que recuperarem els sentiments dels catalans que se senten espanyols". "Farem iniciatives des del món de l'esport o de la cultura, i també des d'institucions respectades com l'Exèrcit o la Guàrdia Civil", ha anunciat.

"Veig que Artur Mas acabarà malament, perquè es compromet a fer coses impossibles". El president de la Generalitat és "el gran perdedor", segons la líder popular a Catalunya. "L'anunci electoral demostra que ha fracassat estrepitosament", i "Mas passarà a la història com el pitjor president de la Generalitat, fins i tot superant Montilla", ha afegit.

En l'entrevista Camacho reitera que el procés sobiranista "va tocar sostre el 9-N i ara els partits independentistes estan enfadats tot i que ens vulguin dir el contrari". "Estic convençuda que el 27-S serà una gran ocasió perquè la Catalunya silenciosa desperti, es mobilitzi i opti per frenar l'independentisme". "Si els catalans es mobilitzen els independentistes es trobaran amb la realitat: no hi ha una majoria per a la ruptura", ha manifestat Camacho.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada