divendres, 31 de gener del 2014

Nova baixa al PSC


31/01/2014
debat al psc

Nova baixa al PSC

Sense títol
Alfredo Pérez Rubalcaba i Pere Navarro, reunits avui a Madrid

L’alcalde de Navarcles escriu una carta en la que explica els motius que l’han portat a deixar el partit

Mar Sabé
El Singular Digital 
“Sóc socialista i ho continuaré sent”. Així comença la carta que avui publica al diari El Punt-Avui Llorenç Ferrer, l’alcalde de Navarcles, que es titula ‘Amb tot el dolor, me’n vaig del PSC’.

Però vaig néixer a Catalunya i, des de petit, vaig aprendre una llengua, a entendre la vida d'una determinada manera, a ser partícip d'una cultura que és la base de la meva identitat”, continua Ferrer. “Qui em vingui predicant que és socialista i no té identitat menteix, amaga la veritat, i qui vulgui construir la ciutadania sense una identitat s'equivocarà”, exposa.

Tot i que es declara no independentista, l’alcalde de Navarcles comparteix que “crec que cal canviar la relació amb Espanya en el sentit de reconèixer la diversitat i, si no és possible, no em queda altre recurs que formar part de la gent que creu en la independència”.

“El federalisme està servint d'excusa per no defensar amb radicalitat la identitat del país, i el dret a decidir “pactat i acordat” s'ha convertit en una excusa per torpedinar tot avenç en un procés tan complicat com aquest”, considera.

I conclou: "Deixo un partit que es diu PSC, amb el qual he treballat i he compartit una gran part de la meva vida, perquè tinc la sensació i cada cop més la convicció que té por de defensar els interessos de Catalunya i dels seus ciutadans. No renuncio, però, a la meva identitat: continuaré sent socialista i catalanista".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada