dijous, 30 de gener del 2014

El PSOE i el PSC se les tenen per l’estelada

QUE S'HO FACIN MIRAR...!!!

30/01/2014

El PSOE i el PSC se les tenen per l’estelada

valenciano PSOE
La vicesecretària general del PSOE, Elena Valenciano

Elena Valenciano assegura que no comparteixen el vot del PSC favorable a la moció del Parlament que demana permetre l’estelada en esdeveniments esportius

Albert Ribas
El Singular Digital
La vicesecretària general del PSOE, Elena Valenciano, ha assegurat avui que no se sent “molt propera” a la posició favorable que ahir va expressar el PSC a la moció del Parlament que demana permetre l’estelada en esdeveniments esportius d’arreu de l’Estat.

Valenciano, en una entrevista a RNE, ha intentat fer equilibris per no visualitzar de forma clara aquesta desavinença amb el PSC i ha assegurat que “la pressió és molt gran” per part de l’independentisme. La seva opinió és que la moció “és un moviment tàctic dels independentistes” per crear un debat en el que els socialistes es troben “bastant incòmodes”.

La vicesecretària general del PSOE ha afegit que “els problemes no es resolen a cops de bandera” i s’ha mostrat partidària de no parlar sobre la qüestió: “Parlar de banderes en aquest moment és un autèntic desastre”. Tot i aquestes paraules, de seguida les ha matisat per afirmar que “excepte que en trobem una que ens uneixi a tots”.

Tot i la discrepància, Valenciano s’ha mostrat satisfeta del rumb que ha pres el PSC en els darrers temps, ja que ha “gestionat tant bé com pot” una “situació molt complexa” essent “molt lleial” amb el PSOE.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada