dissabte, 25 de gener del 2014

'17:14. L'hora del poble',el llibre de la Via Catalana per dins

El llibre de la Via Catalana per dins

Els periodistes Anna Rosenfeld i Joan Serra publiquen '17:14. L'hora del poble', amb totes les interioritats de l'organització de la manifestació sobiranista a Catalunya més gran

  
SAÜL GORDILLO / Barcelona
Divendres, 24 de gener del 2014 - 14.08 h
EL PERIODICO 
  • Desenes de persones participen en la Via Catalana de la Diada al seu pas pel port de l'Ordal.
  • La Via Catalana, al seu pas per la localitat de Bàscara (Alt Empordà).
  • Artur Mas i Carme Forcadell, aquest dimecres al Palau de la Generalitat. FERRAN NADEU
  • Carme Forcadell dóna detalls sobre la Via Catalana, el 3 de setembre passat.
Totes les interioritats de l'organització de la multitudinària Via Catalana del setembre. Tots els protagonistes de la mobilització sobiranista a Catalunya més gran. Els periodistes Anna Rosenfeld i Joan Serra acaben de publicar el llibre '17:14. L'hora del poble', editat conjuntament per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i l'editorial Ara Llibres. El volum, que conté algunes imatges de la històrica jornada de l'11 de Setembre del 2013, revela tot el procés per aconseguir la cadena humana de 400 quilòmetres entre el Pertús, a la frontera amb França, i Alcanar, al límit amb el País Valencià.
El llibre conté pròlegs de la presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, i dels coordinadors de la Via Catalana, Ferran Civit i Ignasi Termes, els dos protagonistes del programa que TV-3 '30 minuts' va dedicar a la cadena humana per la independència de Catalunya, '400 km'. '17:14. L'hora del poble' inclou un DVD de la Via Catalana de regal.
A les 17.14 de l'11 de Setembre del 2013, es van donar la mà centenars de milers de catalans en una cadena que va travessar Catalunya de nord a sud, en un gest pacífic d'una enorme càrrega política que va mobilitzar dos milions de persones, segons l'Assemblea. Més de 800 fotògrafs, 30.000 voluntaris, 200 corresponsals estrangers, 24 ultralleugers i 1.150 periodistes acreditats van treballar aquella Diada per fer-se ressò de la Via Catalana.
Anna Rosenfeld Vilalta (Barcelona, 1987) i Joan Serra Guixà (Sabadell, 1985) són periodistes, amb experiència en mitjans digitals en català. Rosenfeld és la responsable de comunicació 'on line' de l'ANC, mentre que Serra és el cap de premsa de l'entitat. Les 203 pàgines de '17:14. L'hora del poble' es perfilen com un contingut de referència per als independentistes que van participar en la Via més àvids d'informació, curiositats i detalls fins ara desconeguts

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada