diumenge, 19 de gener del 2014

El segon circuit de curses per la independència comença a córrer

Diumenge  19.01.2014  06:00

El segon circuit de curses per la independència comença a córrer

La iniciativa, nascuda l'any passat, vol fer augmentar el suport a la independència a través de les curses atlètiques populars

Vilaweb
Corre per la Independència és el nom d'un circuit de curses de la sectorial d’esportistes de l’ANC i la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes que es va estrenar l'any passat amb un notable èxit: s'hi van integrar una quarantena de proves atlètiques populars de tot Catalunya amb la participació de més de vint mil corredors. Amb l’objectiu de fer créixer la visibilitat del suport que té la independència en l'àmbit de les curses i l’esport, la segona edició comença a córrer avui amb la cursa atlètica del barri de Sant Antoni de Barcelona.
Més de quatre mil corredors s'han inscrit en aquesta prova que comença a les 9.30. Com en les curses adherides de l’any passat, tots els participants poden explicitar el seu suport a la independència durant la cursa amb l’exhibició d’estelades. A més, s’ha instal·lat una parada informativa on tothom pot comprar la samarreta reivindicativa i participar en la campanya Signa un vot per la independència, que impulsa l’ANC.
Corre per la Independència vol expressar i defensar l’opció del doble sí a la consulta del 9 de novembre vinent a través de l’esport i d’una activitat tan quotidiana com és córrer. Per aquest motiu les curses adherides busquen la màxima participació, amb l’objectiu de sumar-hi el màxim nombre de corredors que donin suport a la independència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada