divendres, 17 de gener del 2014

Anna Arqué, a la televisió russa: “Més del 80% dels catalans volen votar”


17/01/2014
Independència

Anna Arqué, a la televisió russa: “Més del 80% dels catalans volen votar”

Arqué tv russa
Anna Arqué durant la seva intervenció a la televisió 'Russia Today'

La portaveu de l’European Partnership for Independence (EPI) a Catalunya considera que “la Constitució espanyola està segrestada per la interpretació legal dels governs espanyols”

Albert Ribas
La portaveu de l’European Partnership for Independence (EPI) a Catalunya, Anna Arqué, va explicar ahir en una entrevista als informatius de la televisió russa ‘Russia Today’ la voluntat existent en la societat catalana per poder escollir, a través d’un referèndum, el seu futur polític. “Més del 80% dels catalans volen expressar-se i votar”, va assegurar Arqué.

Arqué, que va recordar el “dret universal a l’autodeterminació” que té Catalunya, va explicar que un dels problemes de l’actual conflicte polític entre Catalunya i Espanya rau en el fet que “la Constitució espanyola està segrestada per la interpretació legal dels governs espanyols”.

Segons la portaveu a Catalunya de l’EPI, al govern espanyol li ha arribat l’hora de decidir “si volen formar part del procés democràtic o se n’autoexclouen i s’oposen a que s’expressin els catalans que no volen la independència”.

Finalment, preguntada pel presentador de l’informatiu que si la reivindicació catalana es limita a una demanda econòmica, Arqué va afirmar que “no és una qüestió de diners”. “Si aconseguim la independència serà beneficiós per Catalunya, Espanya i Europa”, va concloure.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada