dilluns, 27 de gener del 2014

Alejo Vidal Quadras deixa el Partit Popular

Dilluns  27.01.2014  08:23

Alejo Vidal Quadras deixa el Partit Popular 

Podria fitxar pel partit ultra Vox d'Ortega Lara · Retreu a Rajoy que sigui massa tou amb sobiranisme a Catalunya

Vilaweb
Men?ame
Alejo Vidal Quadras ha comunicat per carta al president del govern espanyol, Mariano Rajoy, que deixa el Partit Popular. Després de trenta anys de militància, l'ex-president del PP a Catalunya i ex-diputat ha pres aquesta decisió per desavinences amb la direcció del partit, sobretot en relació amb el procés sobiranista, segons que informa avui el diari El Mundo. Aquest diari informa que Vidal Quadras formarà part del partit ultra Vox, impulsat, entre més, per l'ex-funcionari de presons José Antonio Ortega Lara.
'Un dels motius pels quals me'n vaig és el meu desig de contribuir a construir un model de partit diferent, en que l'eficàcia no sigui incompatible amb la deliberació', diu Vidal Quadras en la carta.

A més, critica 'l'augment brutal d'impostos, el repartiment de vocalies en el poder judicial i el continuisme en la negociació amb ETA i l'absència de democràcia interna'.

I sobretot critica la posició del PP envers el procés sobiranista, que troba que és massa tova. 'No em sento capaç de digerir que es proclami que l'estat de les autonomies ha estat un èxit i que s'ofereixi als separatistes catalans, que ja han fixat el dia i la pregunta per a la liquidació d'Espanya com a nació, diàleg sense data de caducitat.'

Més: 'Fins ara els impulsors de la desaparició de la nostra gran nació, els que han utilitzat la bomba o la pistola o els que han recorregut a la reinvenció del passat i a l'enverinament del present, han portat sempre la iniciativa.'

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada