diumenge, 19 de gener del 2014

ERC fa campanya pel Sí-Sí a Ciutat Vella en àrab, urdú i panjabi

ERC fa campanya pel Sí-Sí a Ciutat Vella en àrab, urdú i panjabi

Especial: Referèndum d'independència de Catalunya 9 de novembre de 2014

| ND 18/01/2014 a les 20:47h
 
 
Fulletó en àrab que han repartit els republicans. Foto: ERC

La federació de Barcelona d'ERC s'ha proposat fer arribar els avantatges de la independència a tots els barcelonins, motiu pel qual ha posat en marxa una campanya informativa sobre la República Catalana i la consulta del 9 de novembre en nou idiomes diferents. Aquest dissabte, un centenar de voluntaris han repartit tot de fulletons independentistes a Ciutat Vella, el districte amb més població vinguda d'altres països del món, en idiomes tan diversos com el català, el castellà, l'anglès, el francès, el portuguès, l'àrab, l'urdú, l'hindi i el panjabi.

Repartits en deu parades i amb el lema "La independència és la nostra oportunitat", els voluntaris han explicat els avantatges que creuen que tindrà l'Estat català, des de la creació de llocs de treball a la regeneració democràtica o la preservació de l'Estat del benestar.

A més, a les 12 del migdia, Jordi Portabella i Alfred Bosch han protagonitzat un debat al carrer que ha captat l'atenció d'un centenar de persones. Portabella s'ha mostrat convençut que "quan tens un mínim de dos milions de persones mobilitzades per un objectiu polític, això és imparable".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada