divendres, 30 d’octubre del 2015

Tres periodistes italians assalten i agredeixen Marc Márquez a l'interior de casa seva

Tres periodistes italians assalten i agredeixen Marc Márquez a l'interior de casa seva

Els fets han succeït al garatge del pilot de Cervera, que ha acabat lleument ferit

-Nd | 30/10/2015 a les 23:39h
El pilot de Cervera Marc Márquez ha estat agredit aquesta tarda a casa seva per uns periodistes italians. Els fets han passat quan el bicampió de Moto GP ha arribat de fer "dirt track" amb el seu germà i el seu pare, i a les portes del seu habitatge s'ha trobat tres periodistes del polèmic programa Le Iene (Les hienes), un espai televisiu on s'acostumen a fer bromes pesades a les seves "víctimes". Márquez s'ha negat a fer declaracions davant la insistència dels dos reporters, que l'han seguit fins al garatge.

Segons apunta el diari Marca, un cop dins, els periodistes han tret dues ampolles de cava i han simulat un podi, una situació que ha fet enfadar el pare de Márquez, Julià, que ha sortit de la furgoneta. Davant la situació, el pilot de Cervera ha instat els reporters a sortir de la seva propietat, una petició que ha estat resposta amb diversos cops i empentes per part dels italians, que han agafat pel coll el cerverí.

La família del pilot s'ha posat en contacte ràpidament amb els Mossos d'Esquadra, que s'han personat al lloc dels fets i han detingut els periodistes, a qui se'ls hi ha requisat les imatges segons apunta el rotatiu madrileny.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada