dissabte, 31 d’octubre del 2015

Márquez denuncia els tres periodistes italians que el van agredir

MUNDIAL DE MOTOCICLISME

Márquez denuncia els tres periodistes italians que el van agredir

Alzamora, mànager del bicampió del món de MotoGP, demana "respecte tant pel Marc com per la seva família"

Márquez denuncia els tres periodistes italians que el van agredir
FACEBOOK / LA IENE
Els periodistes italians que aquest divendres es van presentar a casa de Márquez a Cervera.
EL PERIODICO
EMILIO PÉREZ DE ROZAS / BARCELONA
Dissabte, 31 d'octubre del 2015 - 11.56 h
Marc Márquez, bicampió del món de MotoGP, ha comunicat, a través d'Emili Alzamora, el seu mànager, la presentació d'una denúncia contra els dos periodistes italians que aquest divendres es van presentar a casa de la seva família a Cervera (la Segarra) i, amb l'excusa de fer-li una entrevista i entregar-li un guardó fictici, van entrar a casa seva sense autorització, van sacsejar i agredir part de la seva família, i van esgarrapar al coll el mateix pilot.
"En el dia d'ahir --comença la nota feta pública fa uns minuts pel seu gabinet de comunicació-- es van produir uns desafortunats esdeveniments a Cervera. Un grup de persones es van personar a la vivenda del pilot i van proferir una sèrie d'insults, van fer determinades accions humiliants i ridícules al mateix pilot i, fins i tot, van arribar a empènyer i agredir els seus familiars més pròxims. Donada la gravetat de l'acció, aquests actes han sigut denunciats i seguiran el curs normal d'una acció penal davant aquestes persones". El representant del pilot, Emili Alzamora, donades les circumstàncies, "denuncia els fets i sol·licita que actes com aquests no es tornin a repetir", a més de sol·licitar "el merescut respecte tant pel Marc com per la seva família".
Márquez i la seva família van ser víctimes, aquest divendres, d'una broma de mal gust, sacsejades i agressions per part de tres periodistes italians, Stefano Corti, Alessandro Onnis i el seu càmera, estrelles del polèmic programa de Mediaset Itàlia 'Les hienes', que tractaven d'entregar la 'Copa de la merda' al bicampió del món català, a més d'intentar fer-li una entrevista, just quan tornava d'entrenar-se en companyia del seu pare Julià, el seu germà Àlex i el seu preparador.

FETS LAMENTABLES

Els fets van passar a mitja tarda, quan el Marc tornava de fer 'dirt track'. Allà, davant la porta del pàrquing de l'adossat de la família Márquez a Cervera, s'esperava l'equip de la televisió italiana. Segons sembla, es van acostar al Marc per entrevistar-lo de manera sorneguera, però ell s'hi va negar, després van entrar dins del pàrquing i la cosa es va agreujar quan van treure dues ampolles de cava, que van trencar contra una paret i el terra per simular un podi. El Juliá, el pare, va sortir de la furgoneta enfadat, ja que a més els periodistes portaven una espècie de trofeu, la 'Copa di minchia', que venia a ser un aparell genital masculí gegant, segons testimonis presencials.
Quan va veure la situació, el Marc va optar per entrar dins del garatge, i va convidar a sortir de la seva propietat els periodistes, que en aquell moment haurien agafat pel braç i sacsejat el campió català, a més de subjectar-lo pel coll. Com a conseqüència, va resultar ferit, encara que de poca consideració. Ràpidament la família es va posar en contacte amb la policia. Els Mossos d'Esquadra s'han personat a la casa i han detingut els tres periodistes i els han pres les imatges. Aquests es queixen que els han trencat les càmeres i són a l'hospital insinuant lesions. Márquez ja ha denunciat els fets a la policia en un desagradable esglaó més de la imparable escalada de declaracions després dels fets de Sepang.

LA VERSIÓ ITALIANA

Els periodistes han difós a Itàlia una versió totalment diferent i, a través del Facebook del programa, han comentat que "quan vam intentar entregar-los el nostre trofeu vam ser atacats i, en el forcejament, es va trencar la càmera i ens van prendre les targetes de vídeo. Probablement volien una copa més gran", diu el text, en què s'informa, en efecte, que els periodistes van haver d'anar a un hospital a tractar-se de les ferides sofertes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada