dimecres, 28 d’octubre del 2015

La 13TV va fer ahir rècord d'audiència en la seva nit més dura contra el separatisme

La 13TV va fer ahir rècord d'audiència en la seva nit més dura contra el separatisme

| 28/10/2015 a les 20:12h
 
Antonio Jiménez, presentador d'El cascabel al gato.
La reacció contra la proposta de resolució presentada per Junts pel Sí i la CUP per obrir el procés d'independència de Catalunya va disparar ahir dimarts a la nit l'audiència de 13TV, el canal de televisió de la Conferència Episcopal Espanyola.

Les intervencions contundents dels tertulians i els convidats, presentats per Antonio Jiménez, conductor habitual del programa El cascabel al gato, van ser unànimes en contra de les accions separatistes que vol portar a terme el Parlament de Catalunya. L'argumentari, a més del conegut, va innovar amb la posada en circulació del concepte "cop d'estat" i la denominació "els colpistes" per referir-se als diputats independentistes.

Rosa Díez, la líder en retirada del partit UPyD va ser l'estrella d'una nit en què es va demanar sense complexos la detenció dels diputats que havien signat la proposta de resolució, com a culpables d'un delicte de sedició.

La 13TV va ser el setè canal més vist ahir a l'estat espanyol, amb un 2,6% global de share. El cascabel va batre el seu rècord, amb una audiència calculada de 656.000 espectadors. També van fer el cim els informatius d'Alfredo Urdaci. Al migdia, el programa Más claro el agua d'Isabel Durán ja havia començat molt fort, amb 158.000 espectadors i un share del 2,9%. Al marge de l'audiència convocada pel conflicte català, el canal també va obtenir resultats importants en el magazine Detrás de la verdad, amb un share del 3,39% i amb el western Los largos días de la venganza, que va superar els 1,2 milions d'espectadors.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada