dissabte, 31 d’octubre del 2015

Arenys de Munt, bressol de les consultes d'independència, penja la «rojigualda»

Arenys de Munt, bressol de les consultes d'independència, penja la «rojigualda»

L'Ajuntament del municipi maresmenc hissa la bandera espanyola després que un jutjat hagi donat la raó a la delegació del govern estatal

| 31/10/2015 a les 11:50h
Especial: Territorials
 
Arenys de Munt, el bressol de les consultes d'independència, ha hagut d'acabar penjant la bandera espanyola a la casa consistorial. L'Ajuntament d'aquest municipi del Maresme ha acatat l'ordre d'un jutjat que ha donat la raó a la delegació del govern espanyol que el 2013 va interposar un recurs contenciós per exigir el compliment de la Llei de banderes.

L'equip de govern, format per ERC i PSC, ha esperat fins al darrer dia per complir la sentència i penjar la bandera, segons explica El Punt Avui. Al balcó de sota, presidint l'entrada, hi ha l'estelada que fins fa poc compartia espai amb la senyera. Al costat de l'entrada del consistori s'ha penjat un ban “on queda clar que el símbol hi és per imperatiu legal”. Tan bon punt es va penjar es va fotografiar i es va enviar la imatge a la delegació del govern espanyol no fos cas que l'ensenya acabi desapareixent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada