divendres, 25 de desembre del 2015

La insòlita trucada d'un astronauta: "Hola? És la Terra?"

La insòlita trucada d'un astronauta: "Hola? És la Terra?"

Un astronauta de l'Estació Espacial Internacional truca per error a una dona des de l'espai. "No era una broma", explica per Twitter

L'astronauta Tim Peake
L'astronauta Tim Peake   |   TWITTER
L'astronauta britànic Tim Peake (43 anys), actualment a bord de l'Estació Espacial Internacional (ISS), ha demanat disculpes via Twitter a una senyora a qui va trucar per error, des de l'espai, dient-li: "Hola? Bon dia, truco a la Terra?". Al tuit Peake afirma que "no era cap broma, tan sols em vaig equivocar de número".
No és la primera vegada que Tim -que va arribar a l'ISS el 15 de desembre per una missió de sis mesos- té problemes amb les seves trucades a la Terra. Aquest dilluns va explicar comel seu telèfon va sonar al buit espacial quan intentava comunicar-se amb els seus pares, Nigel i Angela. L'astronauta britànic va haver de deixar un missatge al contestador.

Peak és el primer astronauta britànic a bord de l'ISS, i el segon a l'espai, després de Helen Sharman, que hi va anar el 1991. Peak viatja amb el nord-americà Tim Kopra i el comandant rus Iuri Malenchenko. Viatgen al cosmòdrom de Baikonur (Kazajistán).

Tim Peake @astro_timpeake
I'd like to apologise to the lady I just called by mistake saying 'Hello, is this planet Earth?' - not a prank call...just a wrong number!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada