dijous, 24 de desembre del 2015

En Titot es mulla a favor de la investidura de Mas

En Titot es mulla a favor de la investidura de Mas

El cantant de Brams i tinent d'alcalde de la CUP a Berga explica que l'escenari que vindria amb noves eleccions "seria pitjor"

Francesc Ribera, Titot, tinent d'alcalde de la CUP a Berga.
Francesc Ribera, Titot, tinent d'alcalde de la CUP a Berga.
Degoteig de posicionaments de militants i càrrecs de la CUP a quatre dies de l'assemblea que ha de triar entre quatre opcions sobre la proposta de Junts pel Sí per arribar a un acord d'investidura que implica que Artur Mas sigui president.  
Aquesta vegada ha estat el cantant de Brams i tinent d'alcalde de la CUP de Berga, Francesc Ribera, Titot, que en un article al diari ARA ha explicat que malgrat les moltes contradiccions que li suposa, està disposat a fer Artur Mas president. Argumenta que "crec que és un error investir Artur Mas president de la Generalitat de Catalunya. Ho crec sincerament, lluny de prejudicis envers la persona", però tot seguit afegeix que "estic disposat a menjar-m'ho amb patates. O sense. Perquè l'alternativa ens resoldria les contradiccions de grup, potser sí, però l'escenari que vindria, al març, seria pitjor, molt pitjor. Pitjor perquè en el millor dels casos -i la menor de les probabilitats- repetiríem les taules. Pitjor perquè no tenim cap garantia de repetir un Parlament que pugui executar la ruptura".

Però Francesc Ribera també adreça un missatge sobre Convergència. "Si CDC està disposada a sacrificar la possibilitat de ruptura per una persona; si està disposada a rebentar el procés independentista pel qui, no els hem de fer el joc. Si CDC és prou irresponsable per fotre-ho tot en orris -o Mas o res-, nosaltres no ho hem de ser. Que el seny canviï de bàndol. Volen Mas? Que comenci el compte enrere de la moció de confiança. I el de la ruptura".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada