diumenge, 20 de desembre del 2015

"Fins mai, Mas!", en un concert de l'esquerra independentista de Sabadell

"Fins mai, Mas!", en un concert de l'esquerra independentista de Sabadell

El concert La Flama, decorat amb un cartell amb el president català de cap per avall

La decisió que la CUP haurà de prendre diumenge vinent sobre la investidura d'Artur Mas com a proper president de la Generalitat, o no, impregna bona part dels actes que aquests dies organitza l'esquerra independentista. Aquest mateix dissabte, al festival de música alternativa La Flama que té lloc a Sabadell (el Vallès Occidental hi ha aparegut una pancarta amb el líder de CDC i candidat de Junts pel Sí (JxSí) a la reelecció de cap per avall, a l'estil del retrat de Felip V de Xàtiva, i el missatge: "Fins mai, Mas!" I, fent ús de les metàfores marineres, hi afegeixen: "Bon vent i barca nova."
El Moviment Popular de Sabadell, organitzador del festival, és qui signa la pancarta. L'integren les organitzacions de l'esquerra independentista Endavant, Arran i Coordinadora Obrera Sindical (COS), a més del casal Can Capablanca i Justa Revolta.

Els protagonistes del concert són els grups Itaca Band, Roba Estesa, Boikot, Aspencat i Ebri Knight. La cita vol reivindicar el seu caràcter autogestionat i sense ànim de lucre, així com l'èxit de la primera edició, que entenen que demostra que "des dels col·lectius i la societat compromesa i organitzada es poden tirar endavant projectes d'aquesta magnitud". Una de les portaveus de l'organització, Diana R. Grimau, va assegurar en presentar-lo: "El motor del canvi social és la gent, governi qui governi, i La Flama és un exemple que des de l'organització popular es poden cre



Mostra la imatge al Twitter
A ho tenim clar. Artur Mas, bon vent i barca nova!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada