dimecres, 23 de desembre del 2015

Hisenda publica la llista de grans morosos amb noms i cognoms

frau fiscal

Hisenda publica la llista de grans morosos amb noms i cognoms

El llistat inclou les persones físiques amb deutes superiors al milió d'euros, entre els quals destaquen Dani Pedrosa i Mario Conde

Hi ha 345 persones físiques amb amb pagaments pendents de 700 milions d'euros i 4.510 de jurídiques amb deutes de 14.900 milions d'euros

| 23/12/2015 a les 11:57h

Cristóbal Montoro, ministre d'Hisenda i Administracions Públiques Foto: Flickr PP

Hisenda ha publicat la llista de grans morosos amb noms i cognoms. El llistat inclou les persones físiques amb deutes superiors al milió d'euros. En conjunt, hi ha 345 persones físiques amb amb pagaments pendents de 700 milions d'euros i 4.510 de jurídiques amb deutes de 14.900.

La relació publicada per l'Agència Tributària inclou a les persones físiques i jurídiques amb deutes o sancions tributàries de més d'un milió d'euros, pendents de pagament a 31 de juliol d'enguany i que no estiguin ni ajornades ni suspeses.

Entre els morosos més famosos hi ha Mario Conde (9,9 milions), Dani Pedrosa (7,9 milions d'euros) i l'empresa dels dissenyadors Vitorio & Lucchino. També l'expresident del Reial Madrid, Lorenzo Sanz (1,36 milions), l'expresident del València, Vicente Soriano (1,36 milions) i l'exjugador argentí del Barça, Gabi Milito (1,83 milions).

A la llista també hi figuren hereus del fundador d'El Corte Inglés i Arturo Fernández, l'exvicepresident de la CEOE i actual president de la Cambra de Comerç de Madrid, que deu gairebé 10 milions d'euros.

Dels clubs de bàsquet ACB que hi apareixen també hi figuren dos catalans que deuen diners al fisc: el CB Girona (10,1 milions) i el Joventut (3,63).
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada