dimecres, 30 de desembre del 2015

El Chelsea espera 'seduir' la dona de Guardiola

El Chelsea espera 'seduir' la dona de Guardiola

El club anglès s'aferra al desig de la Cristina per viure a Londres en lloc de Manchester, a més de convertir el tècnic català en el més ben pagat del món

El Chelsea espera 'seduir' la dona de Guardiola
AFP / STR
EL PERIÓDICO / LONDRES
Dimarts, 22 de desembre del 2015 - 11:50 CET
El Chelsea s'aferra al que moltes vegades s'ha abraçat el Barça a l'hora de fitxar algun jugador: l'encant i la bellesa de la ciutat que l'acull. Barcelona en el cas del club català i Londres en el del conjunt anglès. A això s'agafa l'entitat d'Abramóvitx, que sap que a la Cristina, la dona del tècnic català, li encantaria residir a la capital britànica, que no té res a veure amb el trist i avorrit Manchester, on el City sembla tenir avantatge en el terreny esportiu per obtenir els serveis de l'entrenador, que ja ha anunciat que deixarà el Bayern Munic a final d'aquesta temporada.
Segons el diari 'on line' 'Daily Mail', Abramóvitx espera que aquest desig de la dona de l'entrenador català per viure a Londres acabi decantant la balança. Això i els 20 milions d'euros que li oferirà per temporada a Guardiola, que el convertiria no solament en l'entrenador més ben pagat del món sinó de tots els temps. Fins i tot per sobre de José Mourinho, que ha renunciat als 50 milions d'indemnització per la seva destitució després de ser despatxat, però, això sí, seguirà cobrant un milió d'euros mensuals fins que trobi un nou equip. En aquest sentit, sembla que el tècnic portuguès tindria encarrilat el seu fitxatge pel United per a la campanya pròxima.

LA FORÇA DE TXIKI I SORIANO

Abramóvitx apostarà molt fort per Guardiola perquè sap que surt amb desavantatge en el terreny esportiu respecte al Manchester City, on Guardiola compta amb dos grans amics, Ferran Soriano, director general executiu, i Txiki Begiristain, responsable esportiu, que ja fa diverses temporades que desitgen fitxar l'entrenador de Santpedor. A més, l'estil de joc del City, entrenat per Pellegrini, i els jugadors de la plantilla són molt més del gust de Guardiola que la filosofia actual del Chelsea, molt allunyada del futbol de toc i possessió.
Abramóvitx ja va intentar fitxar Guardiola el 2013, durant l'any sabàtic que es va agafar l'entrenador a Nova York després de deixar el Barça. Guardiola, segons el 'Daily Mail', va arribar en aquella ocasió a un principi d'acord amb el multimilionari rus però finalment ho va rebutjar al considerar que el club londinenc no era prou estable, especialment després de destituir l'entrenador Roberto Di Matteo després de portar el Chelsea a conquistar la Champions.
Ara Abramóvitx torna a la càrrega per fitxar Guardiola, a qui li ofereix un contracte estratosfèric i espera que la ciutat de Londres, que té captivada la seva dona, faci la resta. Ja veurem què decideix Guardiola.
TEMES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada