dissabte, 26 de desembre del 2015

El responsable d'Afers Europeus del Congrés americà desitja que Catalunya assoleixi els seus "objectius de sobirania"

El responsable d'Afers Europeus del Congrés americà desitja que Catalunya assoleixi els seus "objectius de sobirania"

El 2015 ha estat "un bon any per al ressorgiment de Catalunya", assegura Dana Rohrabacher

Dana Rohrabacher, en un homenatge a les víctimes de París.
Dana Rohrabacher, en un homenatge a les víctimes de París.   |   D.R.
El president del subcomitè d'Afers Europeus del Congrés nord-americà, Dana Rohrabacher, es mostra convençut que el 2015 ha estat "un bon any per al ressorgiment de Catalunya". Així ho va assegurar anit en una piulada a les xarxes socials, en què es va mostrar convençut que el 2016 pot ser l'any "en què els catalans podeu assolir els objectius democràtics de sobirania pels quals heu lluitat".
El republicà Rohrabacher ja va mostrar el setembre d'enguany el seu suport explícit al dret d'autodeterminació dels catalans, amb l'argument que "la nostra declaració d'independència deixa clar que tots els pobles tenen el dret d'autodeterminació". També va assistir a la conferència que el secretari d'Afers Exteriors i de la Unió Europea del Govern de Catalunya, Roger Albinyana, va realitzar a la Cambra de Representants dels EUA per explicar el procés polític català el setembre d'enguany.


@DanaRohrabacher Merry Christmas from Catalonia.
@jordi_salvia 2015 a good year 4 Catalonian resurgence. In 2016 may U achieve the democratic goals of sovereignty for which U have struggled

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada