dilluns, 10 de febrer del 2014

Trueba demana anar més a Catalunya i recorda Tatiana Sisquella a la gala dels Goya

Dilluns  10.02.2014  08:39

Trueba demana anar més a Catalunya i recorda Tatiana Sisquella a la gala dels Goya

El director va guanyar sis guardons per 'Vivir es fácil con los ojos cerrados'

El director de cinema David Trueba va ser el gran triomfador ahir a la gala dels Goya, els premis del cinema espanyol. Va recoliir sis guardons, entre els quals els de millor film, millor direcció i millor guió, per 'Vivir es fácil con los ojos cerrados'. A la recollida dels premis, Trueba, que mai fins ara no havia rebut cap Goya, va fer alguns dels millors discursos de la gala, entre els quals el de millor director, en què va parlar de Catalunya, essent l'únic a fer-ho durant tota la gala, i va dedicar el guardó a la periodista Tatiana Sisquella, morta dijous passat.
Trueba va dedicar primer el seu premi a Jorge Sanz, Ramon Fontserè i Ariadna Gil, els tres actors més importants de la seva vida, de qui va dir que 'són gent que et deixa la seva vida interior'.
I tot seguit va dir: 'A l’inici del curs vam perdre una meravellosa periodista, Concha García Campoy, però fa uns dies en vam perdre una que potser no us és tant coneguda perquè aneu poc per Catalunya, cosa que us recomano que feu més i els digueu a tots [als catalans] com els estimeu i els estimem. Parlo de Tatiana Sisquella; per a ella i per a tota la seva família, gràcies'.
Vegeu tot el discurs en vídeo:



Ver vídeo David Trueba, gran triunfador de los Goya, mejor director por "Vivir es fácil con los ojos cerrados"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada