dijous, 27 de febrer del 2014

La FNEC guanya les eleccions a la Pompeu

27/02/2014

La FNEC guanya les eleccions a la Pompeu

Imatge de l'associació independentista FNEC, durant un debat a la UPF
Imatge de l'associació independentista FNEC

La federació d'estudiants independentistes manté el lideratge i millora els resultats respecte als darrers comicis: passa de 20 a 23 claustrals

Lluís Goñalons
El Singular Digital
La Federació Nacional d'Estudiants de Catalunya (FNEC) repeteix victòria a la Universitat Pompeu Fabra. I millora resultats. La FNEC passa dels 20 als 23 representants dins el claustre estudiantil. El parlament universitari de la Pompeu té una capacitat per a una cinquantena d'estudiants.

Mitjançant un sistema de llistes obertes, l'entitat independentista s'ha consolidat com l’associació amb més presència al Claustre. Les Assemblees de Facultat i el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) són les altres associacions més votades. La resta del congrés estudiantil el completen universitaris independents.

La FNEC és una entitat estudiantil que aplega estudiants independentistes. És una entitat amb 80 anys de vida amb molta activat a la UPF. Basen la seva acció en dos pilars fonamentals: la qualitat educativa i l’alliberament nacional. És a dir, recullen i transmeten millores educatives als òrgans de la universitat, però també organitzem actes, i també paradetes, per tal de contribuir a activar el procés sobiranista català.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada