diumenge, 16 de febrer del 2014

Creen l'aplicació gratuïta per mòbil i tablet «Consulta 9N»

Creen l'aplicació gratuïta per mòbil i tablet «Consulta 9N»

Apte per Android i iOS, permet llegir quines són les principals notícies sobre la consulta

Especial: Referèndum d'independència de Catalunya 9 de novembre de 2014

| ND 16/02/2014 a les 23:05h
 
'Consulta 9N' és una aplicació mòbil gratuïta, creada per Xpli.cat i que, de moment, està disponible pels sistemes operatius d'Android, així com per web. En els propers dies també es podrà trobar en sistema iOS i permetrà llegir cada dia quines són les principals notícies sobre la consulta que s’ha de celebrar el proper 9 de novembre de 2014.

L'aplicació comença amb una base de dades de notícies relacionades amb la consulta de més de 1.300 entrades procedents de 37 mitjans de comunicació diferents. A més, aquestes noticies estan dividides en 3 grans grups segons la procedència del mitjà de comunicació (Catalunya, Espanya i la resta del món).

Més enllà d'estar informat de tot el que fa referència a la consulta, l'aplicació també disposa d'un apartat titulat 'La pregunta' amb la traducció de la pregunta de la consulta. En un primer moment l’aplicació disposa de la traducció a 15 idiomes diferents com l’anglès, xinès, francès, alemany, italià, suec, danès, holandès, polonès, basc o gallec entre d’altres.

Des d'Xpli.cat han habilitat una adreça electrònica (app9n@xpli.cat) en la que els usuaris que vulguin poden col·laborar en la traducció de la pregunta a la resta d'idiomes.

Per últim, l’app incorpora un compte enrere molt visual per estar informats en tot moment dels dies, hores, minuts i segons que queden per arribar a la data assenyalada del 9 de novembre.

L'aplicació per Android ja està disponible a aquest enllaç i la d'iOS ho farà en els pròxims dies. Més enllà dels dos sistemes per a mòbils i tablets, l'aplicació també està en format web.

‘Consulta 9N’ també es pot trobar a les xarxes socials Twitter i Facebook.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada