divendres, 28 de febrer del 2014

Ronald McDonald... posi'm una llesca de pa amb tomàquet!







Ronald McDonald... posi'm una llesca de pa amb tomàquet!

| ND  28/02/2014 a les 10:26h
 
 
Anunci de McDonald's promocionant el pa amb tomàquet. Foto: Bernat Ferrer/Nació Digital.

Esmorzar una llesca de pa amb tomàquet envoltat de Big Mac's, McBacon's, McNugget's i McFlurry's ja és possible. Aquesta és és la proposta de la cadena de fast-food nord-americana McDonald's als establiments que té a Catalunya, amb la intenció de competir directament amb els bars del país en el negoci dels esmorzars. Enfront al tradicional cafè+entrepà per tres euros de la pastisseria de la cantonada, McDonald's proposa ara tota una carta d'esmorzars en què, també, hi ha inclòs el pa amb tomàquet. Un tomàquet, això sí, trinxat i untat com si fos melmelada. Però pa amb tomàquet, al cap i a la fi.

La companyia s'ha proposat entrar en la franja de l'horari de l'esmorzar perquè, segons dades anuals del Panell de Consumidors Crest, genera el 30,5% de la facturació en el mercat de la restauració informal i gairebé 1.500 milions de visites de consumidors.

"Els esmorzars formen part de la nostra cultura i amb aquest llançament no només obrim una línia de negoci molt important, sinó que volem, a partir d'ara, formar part del dia a dia del consumidor i que ens esculli com a opció per esmorzar", assenyala la directora de màrqueting i comunicació de McDonald's a l'Estat espanyol, Beatriz Faustino.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada