divendres, 14 de febrer del 2014

Indipendentisme a la Sardenya (1)


Data de publicació: 12/02/2014
I due giovani candidati alle prossime elezioni regionali si confrontano sui temi dello sviluppo dell'Isola. Laura Piras (iRS) a sostegno del candidato presidente Francesco Pigliaru e Gavino Balata per Michela Murgia presidente.

La independència de Sardenya, vista des de l'Alguer

El diari Alguer.it publica un cara cara en vídeo entre dos candidats independentistes de la ciutat per a les eleccions d'aquest cap de setmana: Gavino Balata, de Sardegna Possibile, i Laura Piras, de iRS

Vilaweb
La força que ha pres d'independentisme a Sardenya i l'impacte real que pot tenir a les eleccions d'aquest diumenge és diíficil d'avaluar, però ja ningú no en discuteix la importància i la gran penetració social que té. També es percep a l'Alguer: la candidata independentista Michela Murgia, de Sardegna Possibile, va visitar la ciutat aquest cap de setmana en un acte electoral amb gran poder de convocatòria. I ahir el diari Alguer.it va publicar aquest debat en vídeo entre Gavino Balata, candidat alguerès de Sardegna Possibile i cap de llista per Sàsser, i Laura Piras, candidata algueresa d'Indipendentzia Repùbrica de Sardigna (iRS). La periodista Sara Alivesi els pregunta sobre la independència, la llengua, l'anomenada Zona Franca i altres qüestions clau per a les eleccions, des d'una òptica algueresa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada