dimecres, 26 de febrer del 2014

Les tres respostes de la consulta ja es poden tastar

26/02/2014
dret a decidir


Menú del restaurant Mimolet
Menú del restaurant 'Mimolet'

Les tres respostes de la consulta ja es poden tastar

El restaurant gironí Mimolet ofereix tres àpats: El Sí-Sí, amb productes del país; el Sí-No, amb un menú català-espanyol, i el No-No, amb productes exclusivament espanyols

Lluís Goñalons

Menú del restaurant gironí Mimolet. 

Per tots aquells qui encara dubtin què votar el pròxim 9-N, el restaurant de Girona Mimolet els hi posa ara una mica més fàcil: Deixa tastar les respostes. En forma de menú i amb tres ofertes a triar l'establiment gironí suma a la carta aquest trident de menús: Sí-Sí, Sí-No i No-No.

L'àpat Sí-Sí ofereix productes cent per cent del país. Per la seva banda, el menú mixte Sí-No ofereix una barreja de productes catalans i espanyols. I per últim, el menú No-No compta amb tot de plats elaborats exclusivament a l'Estat espanyol. La simbologia arriba fins als preus. Per no condicionar la resposta dels comensals, tots els menús tenen un preu històric: "20,14 euros".

El menú Sí-Sí

Embotits de Rupià, trinxat de la Cerdanya, botifarres d'Osor, crema catalana, ratafia d'Olot i borregos de Cardedeu. Són alguns dels productes que acull el menú independentista (Sí-Sí).

Al seu torn, el menú Sí-No, o menú federalista, està format per plats catalans i espanyols. Combinen l'embotit de Rupià amb el lluç a la donostiarra i deixa escollir entre el vi blanc de l'Empordà o el Patxaran.

Per últim, el menú No-No o unionista està elaborat amb plats totalment espanyols: embotits ibèrics, el potaje receta de la abuela", la tarta de Santiago i les tortas de aceite sevillanes, acompanyat amb un Xerès dolç. Els plats i el debat estan servits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada