dissabte, 15 de febrer del 2014

Les Associacions, interpel·lades per a la consulta

15/02/2014
Dret a Decidir

Les Associacions, interpel·lades per a la consulta

CiU, ERC, ICV i la CUP s'afegeixen al clam de l'Assemblea per mobilitzar els catalans des de l'àmbit més pròxim del territori

Lluís Goñalons
El Singular Digital


Els partits polítics CiU, ERC, ICV i la CUP s'han unit avui a l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) en un acte celebrat a Manresa per reclamar al món associatiu que s'impliqui en el Dret a decidir.
Òmnium Cultural també s'ha sumat a la presentació. El Pacte Nacional pel Dret a Decidir dóna un nou impuls des del territori.

Més de vuitanta entitats de la comarca del Bages han signat avui un pacte que vol esdevenir el precedent per al món associatiu català.
L'objectiu és començar a influir en l'àmbit més pròxim per començar a sumar adhesions en vista a la consulta del 9 de novembre.

Els impulsors del pacte del Bages van a contrarellotge. S'han fixat un període de quatre mesos per aconseguir mobilitzar la major part del moviment associatiu d'arreu del país en la defensa de la celebració del referèndum.

Han assistit a l'acte la presidenta de l'ANC, Carme Forcadell; la d'Òmnium Cultural, Muriel Casals; el secretari general de CiU, Josep Rull; la secretària general d'ERC, Marta Rovira; la portaveu d'ICV al Parlament, Dolors Camats; el portaveu de la CUP, Adam Majó, i l'expresident del Parlament Joan Rigol, qui ha elaborat el manifest del Pacte Nacional del Dret a Decidir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada