dimecres, 12 de febrer del 2014

Carod: «La implicació de Mas cap a la independència és sincera»

Carod: «La implicació de Mas cap a la independència és sincera»

L'exvicepresident del Govern omple La Casa del Llibre es reivindica en la presentació de la reedició del seu llibre 2014

Assegura que “la fatiga ara és dels espanyols”

Especial: Referèndum d'independència de Catalunya 9 de novembre de 2014

, Barcelona | ND 12/02/2014 a les 19:57h

 
Carod, Terribas, Basté i l'editor Lluís Pagès. Foto: QS/ND

En un format de doble entrevista, amb Mònica Terribas i Jordi Basté,  l'ex-vicepresident de la Generalitat, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha presentat aquest vespre la reedició del seu llibre emblemàtic “2014”, a Barcelona. Una presentació que ha omplert La Casa del Llibre del Passeig de Gràcia i que ha tingut cert caire de reivindicació i de profecia. I com no, d'anàlisi, fins al punt que Carod s'ha mostrat convençut que “la implicació personal del president de la Generalitat, Artur Mas,  cap a la independència és sincera, sap que és un camí sense retorn”.
 
De fet, Carod ha recordat que el Govern, sobretot, el de la propera legislatura no pot ser “feble”. En aquest sentit, creu que hauria de “ser fort i amb persones de la societat civil, no adscrita a cap partit que comandi la transició i que tothom si pugui veure representat”.
 
Davant de Justo Molinero, LLuís Cabrera, Gorka Knorr, d'Eduardo Reyes, president de Súmate o de fidels a la seva figura com Rafael Niubó o Antoni Soy, Carod no se n'ha estat de posar al dia el relat que expressava i expressa el seu llibre sobre la possibilitat de celebrar una consulta l'any 2014.
 
Carod s'ha mostrat convençut que el procés no té volta de full, llevat que el “referèndum es perdés”. Per l'ex-líder d'ERC, Espanya no oferirà una tercera via i s'ha mostrat convençut que “la fatiga dels catalans pel sistema de l'Estat espanyol ha canviat les tornes, són molts els espanyols que estan fatigats dels catalans”. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada