dimecres, 18 de juny del 2014

Toni Comín pica el crostó a Miquel Iceta

 QUE S'HO FACIN MIRAR..., PERÒ NO HI HA MANERA...!!!

18/06/2014
PSC

Toni Comín pica el crostó a Miquel Iceta

 Miquel Iceta

L’ex diputat socialista li retreu que hagi renunciat “de facto a la consulta”, i que no aposti pel grup propi al Congrés

Alèxia L. Ferret
El Sinhular Digital
L’ex diputat socialista Toni Comín ha posat aquest matí nerviós al candidat a primer secretari del PSC, Miquel Iceta. Comín ha acusat a Iceta de renunciar “de facto a la consulta”, i li ha retret que no aposti pel grup propi al Congrés dels Diputats. El secretari primer de la mesa del Parlament li ha respòs que “no vull trencar amb el PSOE per quedar-nos aquí fent d’ERC”.

En declaracions a RAC1, el professor d’ESADE ha retret a Iceta que el federalisme que practica “no és competitiu”. El candidat ha confessat que ell és “un federalista molt 'light' i tou”, i ha assegurat que el repte del PSC és “demostrar que es pot defensar Catalunya amb la mateixa passió sense ser independentista”.

Miquel Iceta ha carregat contra la pregunta de la consulta del 9N. “Amb aquesta pregunta no poden anar pel món. No està ben feta. És més una enquesta que no pas un referèndum”, ha etzibat. “Nosaltres estem a “tope” amb la consulta, però ens hem de posar d’acord amb Espanya”, ha afirmat.

“Pérez Tapias és l’únic que, ara per ara, em donaria seguretat sobre el que estic votant”, ha explicat Iceta, mentre també ha volgut descartar que es vulgui presentar com a candidat a la presidència de la Generalitat. “Hi ha gent més preparada que jo per exercir aquesta responsabilitat. Ros, Ballesteros... Són més presidenciables que jo”, ha conclòs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada