diumenge, 1 de juny del 2014

Chacón renuncia a la secretaria general del PSOE

QUE S'HO FACIN MIRAR...!!!

Chacón renuncia a la secretaria general del PSOE

L'exministra socialista ha informat de la seva decisió a través d'una carta dirigida a la militància i publicada a la seva web

EL PERIODICO
EFE / Madrid
Diumenge, 1 de juny del 2014 - 19.39 h
Carme Chacón, en un míting demanant el vot per al PSOE en les eleccions al Parlament Europeu, el 20 de maig passat a Madrid.
L'exministra socialista Carme Chacón ha anunciat aquest diumenge que renuncia a presentar-se com a candidata a la secretaria general del PSOE i que donarà suport als candidats que recolzin unes primàries obertes "amb data certa" per elegir el candidat a la presidència del Govern.
A través d'una carta dirigida a la militància i publicada a la seva web www.primariasabiertas.com, Chacón ha anticipat la seva renúncia a participar en la consulta a la militància -si és aprovada aquest dilluns per l'Executiva Federal- de la qual sortirà el nom del futur secretari general del PSOE.
En la seva missiva oberta l'exministra critica durament l'actual líder del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, i afirma que la idea de consultar la militància -suggerida per Eduardo Madina i recolzada posteriorment per Ferraz- suposa un "retrocés" enfront de la idea que ella sempre ha defensat: les primàries obertes, aprovades al seu dia pel PSOE.
"No seré candidata a aquest procés si és aprovat. No contribuiré a la cerimònia de confusió. I em limitaré a recolzar els candidats o candidates que es comprometin a la celebració d'unes eleccions primàries obertes amb data certa", diu a la seva carta als militants i simpatitzants socialistes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada