dimarts, 10 de juny del 2014

Ràdio 4 suprimeix els programes de Toni Marín i Xantal Llavina

Dimarts  10.06.2014  19:52

Ràdio 4 suprimeix els programes de Toni Marín i Xantal Llavina

Un periodista de la COPE podria fer-se càrrec del programa estrella del matí

Vilaweb
La direcció de Ràdio 4 ha decidit fer una sacsejada a fons de la graella de programació de la temporada vinent, que començarà el setembre. Suprimirà els dos programes estrella de l'emissora, 'El Matí a 4 Bandes', dirigit i presentat per Toni Marín des de fa vuit anys i guardonat amb el Premi Ciutat de Barcelona, i el programa de la tarda, 'Directe 4.0', dirigit i presentat per Xantal Llavina des de fa tres temporades. Aquest canvi profund en la programació coincidirà justament amb l'arribada dels mesos decisius del procés sobiranista a Catalunya, entre la Diada, el mes de setembre, i la consulta, el novembre.
Aquests són els dos programes de més audiència a Ràdio 4, que en la primera onada de l'EGM del 2014 ha tingut un increment d'oients, segons destacava RTVE en aquest comunicat.
Entre els treballadors de RTVE a Catalunya s'especula que el motiu de fons d'aquests canvis sigui polític, i més tenint en compte que el nom que sona per a substituir el programa matinal de Toni Marín és el del presentador Xavi Collado (Twitter), actualment a la cadena COPE presentant  'El matí de COPE'.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada