dilluns, 23 de juny del 2014

Àngel Ros es passa al sector oficial del PSC

QUE S'HO FACIN MIRAR...!!! , I NO PAREN.

23/06/2014
debat al psc

Àngel Ros es passa al sector oficial del PSC

àngel ros micros
L'alcalde de Lleida, Àngel Ros

L'alcalde de Lleida, que va dimitir com a diputat al mes de gener, ara avala la candidatura de Miquel Iceta com a primer secretari

Lluís Bou
El Singular Digital 
L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, que al mes de gener va renunciar a ser diputat per diferències amb la direcció del PSC, ara s'ha passat al sector oficial. Ros, que és el primer secretari de la federació del PSC a les comarques de Lleida i Pirineu i Aran, ha signat avui l'aval a la candidatura de Miquel Iceta per a primer secretari del partit.

L'alcalde lleidatà era un dels representants del sector crític, però ara vol primar l'intent de repetir com a paer en cap, en les eleccions municipals de l'any vinent, i està llimant tensions amb l'aparell socialista de Barcelona. "Dono el meu aval a Iceta basant-me en la seva capacitat de diàleg i d'entesa, com ho ha demostrat al llarg de la seva trajectòria dins el socialisme català", ha justificat aquest matí.

"Cal que el PSC tingui un primer secretari amb aquestes capacitats tenint en compte que en poc menys d'un any hi ha eleccions municipals", ha insistit Ros, admeten que aquesta és ara la seva prioritat. Això sí, el polític lleidatà espera que la comissió executiva que surti elegida en el proper congrés extraordinari al juliol "reculli la pluralitat pròpia del partit".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada