dijous, 12 de juny del 2014

Camacho, dolguda per la dimissió de Navarro

 QUE S'HO FACI MIRA..., TAMBÈ...!!!
11/06/2014
Dimissió Pere Navarro

Camacho, dolguda per la dimissió de Navarro

Pere Navarro i Alícia Sánchez Camacho
Pere Navarro i Alícia Sánchez Camacho durant una trobada al Parlament

La presidenta del PPC afirma que "no és una bona notícia" davant el procés sobiranista

Xavier Lladó
El Singular Digital
La presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, ha lamentat aquest dimecres la dimissió de Pere Navarro com a primer secretari del PSC perquè "no és una bona notícia" per aturar el procés sobiranista. Ho ha dit a Onda Cero. Navarro expressava "el posicionament d'una formació que, en els seus comitès, va rebutjar el dret a decidir de forma majoritària", ha recordat.

Camacho ha dit que espera que el partit mantingui aquesta línia i que el substitut de Navarro confirmi de manera contundent i clara "l'aposta per la constitucionalitat, la legalitat, la convivència i la unitat".

Ha estat respectuosa amb la decisió de l'exalcalde de Terrasa i ha remarcat que confia que el seu partit "tingui clar el seu camí i el seu projecte polític". Per Camacho és "important per a Catalunya" l'aposta contrària del socialistes catalans al procés sobiranista.

La líder del PPC ha aprofitat la intervenció per carregar contra el líder d'Unió, Josep Antoni Duran Lleida, per les crítiques que aquest ha adreçat al govern espanyol acusant-lo de no incloure CiU en l'elaboració de la Llei d'abdicació de Joan Carles I. "Va faltar a la veritat", ha afirmat. La vicepresidenta i el president del govern espanyol van adreçar-se-li perquè participés en la llei d'abdicació. "Li van llegir textualment la llei i li van preguntar si volia afegir-hi alguna cosa", ha dit, i Duran va respondre que la llei "era impecable" i no la va voler esmenar. "No es pot mentir i tirar culpes al govern d'Espanya", ha remarcat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada