dijous, 10 d’abril del 2014

Unes semifinals amb molt "morbo ' ..Pep Guardiola serà l'esperança blaugrana

Unes semifinals amb molt "morbo '  

Pep Guardiola serà l'esperança blaugrana

Unas 'semis' con morbo: Pep será la esperanza blaugrana

Eliminat el Barça, Pep Guardiola i el seu Bayern són ara l'esperança blaugrana a les semifinals d'una Champions plena de comptes pendents entre els quatre semifinalistes

 Guardiola y el Bayern son ahora la apuesta de los barcelonistas en Champions
Guardiola i el Bayern són ara l'aposta dels barcelonistes a la Champions | Foto: EFE
Laura Ramos | 2014.10.04 | 11:06 h.
SPORT 
Les semifinals de Champions no seran el mateix per als aficionats blaugrana després de l'eliminació del FC Barcelona al Vicente Calderón, però tot i així el desenllaç de la màxima competició europea promet aquesta temporada emocions fortes i molt morbo. Es veuran les cares Mourinho i Guardiola? Els jugadors del Reial Madrid podran 'venjar-se' de l'entrenador que suposadament hauria dit d'ells que són "uns traïdors"? ¿L'Atlètic de Madrid podrà amb els seus veïns de la capital?
Totes aquestes incògnites, i moltes altres, començaran a resoldre amb el sorteig de divendres, que el Barça haurà de "seguir des del sofà" com va indicar el director esportiu del club Andoni Zubizarreta. Allà sabrem si el bombo de la UEFA oferirà duels no aptes per a cardíacs en unes semifinals en què tots i cadascun dels participants tenen comptes pendents entre si. També els blaugranes que, eliminats, s'aferren a Pep Guardiola i el seu imparable Bayern per evitar que el Reial Madrid o Mourinho es portin el trofeu.
GUARDIOLA vs. MOURINHO
La 'guerra' entre els dos tècnics més llorejats dels últims temps ve de lluny. Els seus enfrontaments dialèctics han donat molts titulars i també la seva manera oposada d'entendre el futbol. De moment, Guardiola li ha guanyat gairebé totes les batalles al tècnic portuguès, que va arribar a perdre els papers en més d'una ocasió quan tots dos van coincidir a la Lliga. Ara, lluny de Barça i Madrid, els dos podrien tornar a trobar-se en un ambient menys crispat, però igualment tens en la seva particular lluita per ser el millor tècnic del món.
El duel, a més, seria una repetició de la final de 2011-2012 en què els anglesos es van proclamar campions a la tanda de penals.
REIAL MADRID vs. MOURINHO
Malgrat governar el Reial Madrid durant diverses temporades amb total llibertat i mà de ferro, José Mourinho no va acabar la seva etapa madridista de la millor manera possible com demostren les últimes informacions en què el tècnic lusità suposadament hauria acusat la plantilla de "ser uns traïdors ". Ni tan sols el 'clan' portuguès va acabar a bones amb el lusità que, coneixent el seu caràcter, tindrà ganes de derrotar al seu exequip per recordar qui és el millor.
GUARDIOLA vs. REIAL MADRID
El tècnic català es va convertir durant anys en un autèntic malson per al Reial Madrid. Guardiola va posar cap per avall el futbol espanyol i va situar el Barça com el millor club del món amb un futbol incontestable per als blancs, que van patir doloroses derrotes a casa davant un equip imparable. Un hipotètic encreuament a semifinals seria l'oportunitat perfecta per als madridistes de retornar-li part del dany moral que Pep els va fer com a entrenador del FC Barcelona. I per a Pep, com a culer, seria una doble satisfacció doblegar el Madrid per enèsima ocasió, aquesta vegada, en la màxima competició europea i assolir, així, una nova final.
ATLÈTIC vs. REIAL MADRID
Històricament, l'Atlètic de Madrid ha estat considerat com el 'germà petit' del Reial Madrid. Sempre a l'ombra dels madridistes, el conjunt entrenat per Simeone tindria una ocasió d'or per treure de sobre aquest complex d'inferioritat i deixar al seu etern rival sense la tan anhelada Desena. Els matalassers arriben en el millor moment dels últims temps. Són lideres a la Lliga i vénen d'eliminar al FC Barcelona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada