dijous, 24 d’abril del 2014

Mas: "La marca potent que té Espanya es diu Barcelona"

FÒRUM DE MARQUES FAMOSES ESPANYOLES

Mas: "La marca potent que té Espanya es diu Barcelona"

EL TAULER CATALÀ

RAFA JULVE / Barcelona

El president eludeix parlar del procés sobiranista en una trobada amb empresaris

RAFA JULVE / Barcelona
EL PERIODICO 
Dijous, 24 d'abril del 2014 - 15.30 h
Primer ha demanat que s'entenguessin les seves paraules no com una forma de "presumir" sinó amb la millor de les intencions perquè condeixi l'exemple. Després ha llançat la frase. "Avui dia, la marca potent que té Espanya es diu Barcelona", ha assegurat aquest dijous el president Artur Mas a l'assemblea del Fòrum de Marques Famoses Espanyoles.
En aquesta trobada, celebrada a la Fira de Barcelona, el cap del Govern s'ha centrat a exalçar la necessitat d'enfortir les marques empresarials "i territorials" i a augmentar la internacionalització. En canvi, en un discurs íntegrament en castellà davant unes 200 persones, ha eludit qualsevol referència al procés sobiranista i ha insistit a subratllar les dades positives que comença a oferir l'economia catalana tant en exportacions a l'estranger com en captació de turisme.
"Una marca completa avui dia, la millor que té Espanya, es diu Barcelona ", ha reiterat Mas. "Tant de bo hi hagi més territoris del sud d'Europa amb la imatge de marca que té Barcelona", ha afegit. Anteriorment, ha destacat diverses dades: el 2013, Catalunya va ser la regió de la Unió Europea (UE) que més inversió estrangera va captar i va ser líder a Espanya en la sol·licitud i l'obtenció de patents. A més, va encapçalar el turisme a tot l'Estat i va seguir batent rècords pel que fa a exportació. En aquest sentit, les companyies catalanes fa dos anys que exporten més a la resta del món que a la resta d'Espanya.

Se'n va abans que arribi Rajoy

A part de Mas, està previst que el president del Govern central, Mariano Rajoy, també intervingui al Fòrum de Marques Famoses Espanyoles. No obstant, el president de la Generalitat ha abandonat la Fira de Barcelona poc després del seu discurs i no coincidirà amb el cap de l'Executiu central.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada