dissabte, 19 d’abril del 2014

Picabaralla a Twitter entre Junqueras i Corbacho pel castellà


anapixel

Picabaralla a Twitter entre Junqueras i Corbacho pel castellà

L'exministre ironitza sobre la tirada del republicà a la llengua espanyola

El líder d'ERC li respon que l'únic partit que expulsa gent és el PSC

El líder d'ERC, Oriol Junqueras, i l'exministre socialista Celestino Corbacho.
EL PERIÓDICO
El líder d'ERC, Oriol Junqueras, i l'exministre socialista Celestino Corbacho.

XABIER BARRENA / Barcelona 
 EL PERIODICO
Dissabte, 19 d'abril del 2014 - 21.27 h
Si la Setmana Santa també és titllada de setmana de passió no és en va. En ple dissabte sant el diputat del PSC, i exministre en temps de José Luis Rodríguez Zapatero, Celestino Corbacho i el líder de ERC s'han embrancat en una disputa via Twitter. Corbacho ha escrit "Oriol Junqueras presidint una processó i dient que amb els seus amics parla en castellà.Vés amb compte que et faran fora d'ERC".
Corbacho feia referència a la ja tradicional presència del republicà en la processó amb saetes de la Confraria del Santíssim Crist Redemptor i de Nostra Senyora de la Soledat en companyia de la bona gent dels Amics de Granada, a Sant Vicenç dels Horts, i també a un article publicat a EL PERIÓDICO on Junqueras advocava per l'oficialitat del castellà a una Catalunya independent.
La resposta del president d'Esquerra, dirigida a Corbacho, ha trigat 24 minuts. I ha estat contundent: "En això, els d'ERC estan tranquils. Tots sabem que, aquí, els únics que expulsen els seus companys de partit sou vosaltres", en al·lusió als problemes interns del PSC, en concret, a la confrontació entre la direcció i els anomenats crítics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada