dimarts, 22 d’abril del 2014

Una quarta part d'Espanya,Catalunya rep 2,5 milions de turistes fins al març, gairebé un 10% més.

BONES DADES EN EL TURISME
DADES CATALANES  

Una quarta part d'Espanya,Catalunya rep 2,5 milions de turistes fins al març, gairebé un 10% més.

Totes les comunitats van registrar increments de turistes el primer trimestre, excepte les Balears

EFE / Barcelona
Dimarts, 22 d'abril del 2014 - 10.59 h
Catalunya ha rebut el primer trimestre d'aquest any 2,5 milions de turistes internacionals, un 9,8% més que el 2013, només superada per les Canàries, que amb 3,1 milions de visitants se situa com la primera comunitat receptora de turisme estranger fins al març.
Segons l'enquesta de Moviments Turístics a les Fronteres (Frontur) difosa aquest dimarts pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme, una mica més d'un milió de turistes van visitar Catalunya el mes de març, quantitat que suposa un 4,9% més que l'any anterior i una quarta part del total d'estrangers a Espanya.
Alemanya i els països asiàtics van ser els principals artífexs de la pujada en aquesta comunitat, on, en canvi, van disminuir les arribades de turistes del Regne Unit.
Després de les Canàries i Catalunya, les comunitats que entre els mesos de gener i març van atraure més turistes van ser Andalusia (1.168.583), el País Valencià (909.482), Madrid (991.215) i les illes Balears (416.001).
Totes les comunitats van registrar increments de turistes el primer trimestre, excepte les Balears, on el nombre d'estrangers va caure un 24,4%, principalment pel descens d'arribades d'alemanys i britànic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada