divendres, 25 d’abril del 2014

L'ambaixador americà ironitza sobre la parafernàlia de l'exèrcit espanyo

L'ambaixador americà ironitza sobre la parafernàlia de l'exèrcit espanyol

| ND 24/04/2014 a les 16:05h
Foto de l'ambaixador dels EUA a Instagram, amb la frase: «Impressive decoration. Only in #Spain»

L'ambaixador americà a l'Estat espanyol, James Costos, demòcrata i amic personal de Barack Obama, està revolucionant el petit món diplomàtic madrileny amb les seves maneres de fer particulars, sobretot amb l'ús que fa de les xarxes socials. Precisament en aquest àmbit, dimecres va penjar a Instagram una fotografia d'un militar espanyol ple de medalles, faixa i la banda de la Creu del Mèrit Militar amb distintiu blanc. Una mostra de barroquisme militar que el va impressionar.

Més enllà de la imatge en si, que Costos va creure digna de compartir al seu perfil @theserranopost, també ha cridat l'atenció el comentari irònic amb què va decidir acompanyar la fotografia: "Una decoració impressionant. Només a Espanya."

Costos i el militar en qüestió es van trobar dimecres en l'acte de l'Instituto Cervantes de lliurament del premi Cervantes 2013 a la periodista i l'escriptora mexicana Elena Poniatowska.

Marxa enrere

Amb posterioritat a la publicació d'aquesta notícia per part de Nació Digital, Costos ha despenjat la imatge en qüestió i l'ha tornat a penjar tot seguit, aquesta vegada amb un nou peu de foto, amb un to de retractació: "I have the greatest respect for the Spanish military" ("Tinc el més gran respecte pels militars espanyols").

Costos ha republicat la imatge, ara amb el peu de foto «I have the greatest respect for the Spanish military.»

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada