dimarts, 29 d’abril del 2014

Montserrat Carulla diu adéu al teatre entre crits d'independència

Montserrat Carulla diu adéu al teatre entre crits d'independència

L'actriu omple el Teatre Auditori de Bellavista en la cloenda del VIII 'Festival dels Amateurs'

, Bellavista | ND 29/04/2014 a les 18:45h
 
Montserrat Carulla s'adreça al públic i fa una defensa de la independència de Catalunya. Foto: Aj.LF

Montserrat Carulla s'acomiada dels escenaris, i ho fa amb fermesa, amb la valentia de sempre, sense renunciar a les seves idees i sense renunciar a ser un altaveu destacat de l'independentisme de base. Així ho va demostrar, un cop més, aquest dissabte dia 26 d’abril, a les Franqueses, on la coneguda i estimada actriu va fer aixecar el públic del Teatre Auditori de Bellavista, després de la representació de 'Iaia!!!', amb un encès discurs a favor de la independència de Catalunya, que va fer posar el públic dempeus i el va animar a cridar el conegut crit "In-inde-independència".

Amb força, amb tota l'energia de sempre i sense mitges paraules, així es va mostrar una pletòrica Montserrat Carulla un cop acabada la representació, però també durant l'obra, que ha estat concebuda com el seu comiat dels teatres i ha estat escrita expressament pel fill de Carulla, Roger Peña. A més, l'actriu comparteix escenari amb el seu nét, Aleix Peña, i amb Katia Klein, que substituïa l'actriu habitual, Vicky Luengo.

Cloenda de la VIII Mostra d'Arts Escèniques
El Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut va programar aquesta obra amb motiu de la cloenda de la VIII Mostra d’Arts Escèniques “Festival dels Amateurs”, que s’ha portat a terme al municipi vallesà entre els mesos de gener i abril. Aquest cicle, que ja fa vuit anys que dura, té l’objectiu de fomentar la difusió teatral dels grups d’aficionats.

Després de l’obra, l’alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, i la regidora de Cultura, Educació, Infància i Joventut, Rosa Maria Isidro, van repartir els diplomes de participació i els premis de 540 € a cadascuna de les sis companyies que van representar una obra a la Mostra. El premi de l’espectador, la votació per a l’elecció del qual que va ser molt renyida, el que demostra l’alt nivell de les obres presentades, se’l va endur el Centre Sant Vicenç, de Sabadell, que havia representat l’obra Molt soroll per a no res. També hi van actuar les següents companyies: De mel i sucre, de Barcelona; Acte Quatre, de Granollers; Enric Borràs, de Sant Feliu de Llobregat; Punt i seguit, de Terrassa; i Triangle Teatre, de Cornellà de Llobregat.

El públic, entusiasmat després del discurs de Montserrat Carulla Foto: Aj.LF

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada