dilluns, 28 d’abril del 2014

Bosch: "Els que no volen que votem, que expliquin com pensen impedir-ho"


24/04/2014
Singular TV

Bosch: "Els que no volen que votem, que expliquin com pensen impedir-ho"

“De les eleccions europees se’n farà una lectura sobre el procés”, explica el diputat d’ERC en una entrevista a Singular TV

Mar Sabé
El Singular Digital 
El diputat d'ERC al Congrés Alfred Bosch assegura en una entrevista a Singular TV que “els que no volen que votem, han d’explicar com pensen impedir-ho”. Bosch considera que el procés sobiranista no té marxa enrere i que “tant si es vol com si no s’assolirà la independència de Catalunya” perquè aquesta “és la voluntat dels catalans”.

Per tant, remarca que tant la Generalitat de Catalunya com les forces polítiques espanyoles han de negociar perquè el canvi d’estatus sigui el menys traumàtic possible. Bosch reconeix que “de les eleccions europees, -que se celebraran el proper 25 de maig-, se’n farà una lectura sobre el procés català”. “És inevitable perquè és un dels temes més importants que hi ha ara sobre la taula”, considera.

El diputat, que acaba de publicar 'Como amigos. La independencia de Catalunya interesa a los españoles' (Galaxia Gutenberg), comparteix que hi ha un ampli sector de la societat espanyola que és partidària al dret a decidir dels catalans, però que no està representada en les institucions. Amb aquest text, escrit en castellà, Bosch pretén fer entendre a l’altra banda del Sènia que el procés és inevitable i que el millor per tothom és fer-lo de bones, en positiu i amb respecte per totes les parts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada