diumenge, 29 de novembre del 2015

L'Ajuntament de Lleida es desconnecta de l'aeroport

LLEIDA EN MANS DE CIUTADANS...!!!

L'Ajuntament de Lleida es desconnecta de l'aeroport

L'executiu de Ros elimina l'ajuda de 150.000 euros anuals a la terminal a instàncies de C's

, Lleida | 29/11/2015 a les 13:42h
Especial: Territorials
 
La Paeria de Lleida va votar en contra durant el ple del passat divendres de la desconnexió de Catalunya amb Espanya que vol tirar endavant el Parlament de Catalunya, però el consistori sí que s'ha desconnectat d'algunes infraestructures de la demarcació. Es tracta de l'Aeroport d'Alguaire, que a partir d'aquest 2016 no rebrà els diners que fins ara aportava la Paeria.

El motiu, una esmena de C's als pressupostos que va ser acceptada per l'executiu d'Àngel Ros i que proposava eliminar la partida de 150.000 anuals que el consistori lleidatà aportava a la societat pública Aeroports de Catalunya, organisme que gestiona l'aeroport lleidatà i el de la Seu d'Urgell.

La proposta va rebre l'aval de grup socialista, i va ser defensada per la líder de C's, Ángeles Ribes, que va justificar la idea assegurant que no hi ha cap conveni signat amb la Generalitat per justificar aquesta despesa. A part, la ciutadana va recordar també que la Generalitat li deu al consistori lleidatà uns 12 milions d'euros, i, per tant, "si vol que la Paeria aporti diners a l'aeroport, primer que pagui".

Tot i aquests diners que ja no arribaran, el delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré, ha assegurat que la terminal lleidatana continuarà amb el seu funcionament habitual.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada