dijous, 26 de novembre del 2015

La Diputació de Barcelona aprova el pagament d'impostos mitjançant l'Agència Tributària Catalana

 - 26/11/2015 16:50 - Servei de Premsa de la Diputació de Barcelona

La Diputació de Barcelona aprova el pagament d'impostos mitjançant l'Agència Tributària Catalana

La Diputació de Barcelona ha aprovat avui, al ple ordinari de novembre, que els pagaments a l'Agència Estatal d'Administració Tributària d'IVA i d'IRPF es facin a través de l'Agència Tributària Catalana. La moció, presentada pel grup CUP-PA, ha sumat les adhesions de CiU, ERC-AM i Entesa.

Foto: Diputació de Barcelona
La pobresa energètica era el tema comú de les mocions "Per fer front a la pobresa energètica" (presentada per CUP-PA) i "Sobre els atacs del Govern de l'Estat a la normativa catalana sobre pobresa energètica" (d'ERC-AM), i en conseqüència s'han debatut i votat conjuntament. A més dels grups promotors, CiU, PSC-CP i Entesa hi han favorablement.
Dues proposicions que també s'han abordat alhora, però que no han assolit el suport necessari del plenari, han estat "En relació a la resolució presentada el passat 27 d'octubre al Parlament de Catalunya per part dels grups parlamentaris de Junts pel sí i de la CUP" (de PSC-CP i C's), i "Sobre la convivència democràtica a Catalunya" (PP).
Per últim, a la sessió d'avui, s'han aprovat també tres mocions més:
  • "Crida per la igualtat al món municipal" (presentada per PSC-CP i C's);
  • "Per a l'ajuda d'emergència als camps de refugiats sahrauís per la catàstrofe humanitària després de les pluges torrencials d'aquest mes d'octubre" (d'Entesa), que ha assolit la unanimitat del plenari;
  • "En defensa de la qualitat de l'aire, contra el frau en les emissions, per una planificació de la mobilitat i per l'impuls de la modernització tecnològica de la indústria catalana de l'automoció" (d'Entesa).
El ple no ha apreciat la urgència d'abordar avui la moció "Adhesió al manifest de la Plataforma Mai més i suport a la manifestació Mai més", presentada per Entesa, i ha acordat incloure-le a l'ordre del dia de la sessió del mes de desembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada