dimecres, 25 de novembre del 2015

La Policia va oferir impunitat a la família Pujol si renunciaven al sobiranisme

La Policia va oferir impunitat a la família Pujol si renunciaven al sobiranisme

"El que hem de fer és parar aquesta bogeria. Ens heu de donar porqueria d'Esquerra Republicana", va dir el comissari Villarejo a un dels fills de Jordi Pujol, segons 'El País'

Jordi Pujol sortint de casa seva en una imatge d'arxiu
Jordi Pujol sortint de casa seva en una imatge d'arxiu
El comissari de la Policia Nacional José Villarejo va oferir impunitat a la família de l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol si renunciaven al sobiranisme, segons publica el diari 'El País'. "Si col·laboreu contra la independència, tot això acabarà ràpid", va dir el policia en la primera trobada, al mes de febrer de l'any 2014. Un dels fills de l'expresident, Josep Pujol, va explicar en la seva declaració com a imputat que un advocat el va trucar perquè es reunís amb Villarejo. 
Josep va acceptar anar-hi, i durant la trobada l'advocat va intentar convèncer el fill de Pujol que s'allunyés de l'independentisme: "El que hem de fer és parar aquesta bogeria. Ens heu de donar porqueria d'Esquerra Republicana. Ho esteu posant en perill tot", va dir-li Villarejo, qui va admetre, segons el relat de Josep, que va impulsar la investigació contra els Pujol perquè "va buscar" a Victoria Álvarez.

Josep Pujol va esmentar una segona reunió (octubre de 2014) en un hotel de Madrid. Villarejo es va atribuir el mèrit d'haver "aconseguit" les transferències comprometedores que van provocar la confessió de Pujol i va insistir en la seva oferta de "col·laboració".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada