dimarts, 24 de novembre del 2015

El govern mesquí de Madrid, per Salvador Cot

El govern mesquí de Madrid

"Són prou miserables per intentar dissimular fins que els col·legis electorals del 20-D hagin tancat i barrat les urnes"

Espanya porta dies amagant-se estúpidament per tal d'evitar -o intentar-ho, almenys- contribuir activament a la coalició internacional que encapçala França contra l'Estat Islàmic i el ghijadisme africà. És tan evident que Mariano Rajoy porta dies xiulant i mirant el cel que el ministre de Defensa francès, Jean-Yves Le Drian, ha emplaçat públicament el govern de Madrid a que es mulli i ajudi: "Vejam què proposen els espanyols". I els espanyols no diuen res.
El record de les Açores tenalla el PP. Rajoy i els seus ministres recorden que van ser foragitats del poder després de les mentides sobre els atemptats de l'11-M. Saben que, una vegada més, s'arrisquen a un atemptat que els torni a descavalcar del govern i són prou miserables per intentar dissimular fins que els col·legis electorals del 20-D hagin tancat i barrat les urnes.

Això és l'estat espanyol avui. No és que discrepin de l'estratègia francesa, ni que tinguin una altra visió geopolítica. No. Només volen aferrar-se a les poltrones quatre anys més i no hi ha res que els importi tant com això. S'amaguen amb França i s'exhibeixen amb Catalunya. Dues cares de la mateixa mesquinesa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada